Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τρίο

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη φαντασίωση του κάθε άντρα. Αν είσαι γυναίκα ξέρω πως δεν σε χαλάει, γι αυτό μην πεις τι λέει αυτός ο μαλάκας και απλώς αποδέξου πως το έχεις σκεφτεί και εσύ.Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε για την απόλυτη σεξουαλική φαντασίωση του κάθε άντρα, το τρίο.
Για να μιλήσουμε όμως για το τρίο πρέπει να δούμε τους σχηματισμούς του και τους τρόπους για να πραγματωθεί...
        
                    Άντρας-Άντρας-Γυναίκα.

Ο πρώτος λοιπόν τρόπος, και κατά κοινή ομολογία ο πιο εύκολος να πραγματωθεί. Ένα τρίο στο οποίο θα συμμετέχουν δύο άντρες και μία γυναίκα. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση συνήθως οι δύο τύποι είναι κολλητοί και η γυναίκα είναι μεθυσμένη ή πολύ άσχημη, ή τρομερά ξαναμμένη. Ξέρετε πως έχω δίκιο γι αυτό τώρα θα σας πω τον τρόπο για να πραγματοποιηθεί αυτός ο σχηματισμός.
Είναι αυτός που ονομάζω εγώ "Αντικλείδι" .
Ακούστε πως πραγματώνεται. Ένας από τους δύο φίλους, όχι απαραίτητα κολλητούς ψήνει μία άκυρη κοπέλα σε κάποιο κοινωνικό χώρο (club ή κάτι τέτοιο), αυτός πρέπει να είναι ο ωραίος φίλος δηλαδή αυτός ο οποίος έχει περισσότερη πέραση στις γυναίκες, για να μπορέσει να την ψήσει έτσι ώστε παρότι θα τον ξέρει για λιγότερο από δύο ώρες να πάει σπίτι του για "καφέ". Την πάει λοιπόν σπίτι του και με τα πολλά ή συνήθως λίγα καταφέρνει να την ρίξει στο κρεβάτι. Εκεί είναι που χώνεται ο άλλος. Την ώρα λοιπόν που έχει ξεκινήσει ο άλλος ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο ο άλλος που κρυβόταν τόση ώρα στο μπαλκόνι (από την πόρτα φυσικά) γυμνός και λέει "Ωχ συγγνώμη ξέχασα τα κλειδιά μου", αυτός είναι καλό να είναι ο τύπος που την έχει μεγάλη, γιατί αλλιώς δύσκολα θα πιάσει. Έτσι λέει κιόλας "Διακόπτω;", η τύπισσα είναι ξαναμμένη και με αγνώστους οπότε τη νοιάζει μόνο η ηδονή και έτσι game is on..

Πρέπει να τονίσω κάτι πριν προχωρήσω, το οποίο ισχύει για όλες τις παραμέτρους του τρίου. Το τρίτο πρόσωπο πρέπει να είναι άγνωστο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί μετά μπορεί να υπάρξουν διάφορες παρεξηγήσεις και σκηνικά που θα θέλατε να αποφύγετε. Trust me...


                    Άντρας-Γυναίκα-Γυναίκα.

Ο δεύτερος και κατά κοινή ομολογία πιο δύσκολος σχηματισμός είναι να γίνει τρίο ανάμεσα σε έναν άντρα και δύο γυναίκες. Για να πραγματοποιηθεί αυτός ο σχηματισμός πρέπει ο άντρας  να είναι είτε πολύ διάσημος, είτε να την έχει πολύ μεγάλη είτε να ακολουθήσει τη συμβουλή που θα του δώσω για να τα καταφέρει. 
Δεν έχω ονομάσει κάπως αυτόν τον τρόπο.
Ακούστε όμως πως επιτυγχάνεται τέτοιο τρίο. Είσαι λοιπόν σπίτι με μια φίλη σου η οποία και δεν έχετε τι να κάνετε. Της λες λοιπόν να πάρει τηλέφωνο αυτή τη φίλη της από την επαρχεία να έρθει και αυτή σπίτι σου να παίξετε κανά επιτραπέζιο (ξέρω ηλίθιοι δεν είναι τέλειο το σχέδιο, άμα ήταν θα το έκανα δεν θα καθόμουν να σας τα γράφω). Έρχεται λοιπόν αυτή σπίτι και εκεί που παίζετε κάποιο χαζό επιτραπέζιο κοιτάς μια λίστα με τα πράγματα που θα έκανες όταν θα έφτανες στην ηλικία των 19. Έχεις φτιάξει λοιπόν μια λίστα με τα 13 πράγματα που θα ήθελες να κάνεις στα 19 σου. Ξαφνικά θα πεταχτεί κάποια χαζή φίλη σου και θα πει. "Ας τα κάνεις απόψε" Εσύ βέβαια δεν θα της έχεις δείξει τι γράφει. Πρόσεχε να έχεις βάλει αρκετά πράγματα που αφορούν αλκοόλ μέχρι τη θέση 8 ( μην δε σου σηκώνεται μετά κρίμα) έτσι ώστε να έχετε πιει αρκετά. Όταν τα έχεις κάνει όλα ανακαλύπτεις στη θέση 13 ότι έχεις βάλει τη λέξη τρίο. λες και ένα "Κρίμα ποτέ δεν θα το πραγματοποιήσω" κοιτάζονται ένα δευτερόλεπτο και game is on buddy.

Ok τώρα θα περάσω σε λίγο πιο ανώμαλους τρόπους.


                

Gay- Άντρας-Γυναίκα

Ναι παιδιά το ξέρω πως είναι ανώμαλο, αλλά υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Ο φίλος που τόσα χρόνια ξέρεις όταν φτάσει η ώρα να ξεχάσει τα κλειδιά ανακαλύπτεις πως δεν είναι οι τρύπες της γυναίκας που τον ενδιαφέρουν αλλά οι δικές σου.
Εδώ θα παραθέσω τρόπο αντίδρασης και αποφυγής του "κακού".
Είναι πολύ απλό. Καταρχάς δεν πρέπει να φρικάρεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι με γρήγορα βήματα (μην έχουμε και κανά "ατύχημα") να τρέξεις προς το στόμα της κοπελιάς. Αναγκαστικά δεν του αφήνεις επιλογή. Σε λίγο θα βρεθεί αυτός στο στόμα και εσύ σε οποιαδήποτε τρύπα θες. Εξάλλου όλοι απολαμβάνουν την πίπα....


Άντρας-Λεσβία-Λεσβία


Φίλε δεν θες να βρεθείς σε τέτοια κατάσταση. Σκέψου τον Ρος από τα φιλαράκια στο επεισόδιο που δείχνει πως θα ήταν η ζωή του αν δεν είχε ανακαλύψει πως η γυναίκα του είναι λεσβία. Ντάξει καλό να το βλέπεις στις τσόντες, σε φτιάχνει καμιά φορά το γυναίκα με γυναίκα, αλλά να βλέπεις Live λεσβιακό και να μην σε αφήνουν να κάνεις τίποτα ε δεν λέει. Είναι σαν να σου δείχνουν το κέικ και να μην σε αφήνουν να το δοκιμάσεις. Μαλακία.
Τρόπος αποφυγής δεν υπάρχει. Άμα είναι να σου γίνει η μαλακία θα σου γίνει....

Η φαντασία μου στα τρία τελειώνει εδώ. Οποιοσδήποτε άλλος σχηματισμός θα ήταν αρκετά διεστραμμένος ακόμα και για εμένα...(Για τους δύο τελευταίους σχηματισμούς δεν βρήκα φωτογραφίες...)

Το να έχει κάνει κάποιος τρίο έχοντας πληρώσει δεν πιάνεται. Μην χαίρεστε όσοι έχετε ανακαλύψει αυτόν τον τρόπο...

3 σχόλια:

  1. Οι συνδυασμοί με λεσβίες και gay δεν μπορώ να φανταστώ πως λειτουργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω (Νικος), βρεθηκα με αγνωστο ζευγαρι μετα απο συνομιλια στο ιντερνετ σε ξενοδοχειο της Αγ.Παρασκευης. Συναντηθηκαμε στο δωματιο για πρωτη φορα και γδυθηκαμε αμεσως. Ο φιλος με την γκομενα κανανε σεξ στο κρεβατι και εγω απο διπλα την επαιζα και εγλυφα την γκομενα παντου, μολις τελειωσε αυτος την εχυσα στα βυζια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή