Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Απομόνωση στους φασίστες ΤΏΡΑ..

Το ότι μπήκαν οι φασίστες στη Βουλή το περίμενα. Το ότι πήραν τέτοιο ποσοστό πάλι λογικό μου φάνηκε. Πιο λογικό από το ποσοστό της Ν.Δ. Το φίδι του φασισμού η Ελλάδα το έχει αναθρέψει πολλά χρόνια τώρα. Από τη συμπεριφορά στα σχολεία, μέχρι τις χουλιγκάνικες διαφορές μεταξύ των ελληνικών ομάδων. 
Κοίταζα γύρω μου στο λεωφορείο και ήξερα πως τουλάχιστον 4-5 άνθρωποι ψήφισαν Χ.Α. και δεν τους κακολογούσα. Δεν ήξεραν. Ήταν καταπιεσμένοι στο σχολείο. Τους δέρναν Αλβανοί. Τους έκλεψαν Πακιστανοί, κάτι ρε παιδί μου τους οδήγησε να θεωρούν τους ξένους απειλή και τους Έλληνες θείο δώρο. Δεν θα πω ψέμματα, ακόμα και ένας φίλος μου, όχι γνωστός μου, τα πίστευε αυτά. Μέχρι σήμερα τους δικαιολογούσα. 
Σήμερα δεν υπάρχουν αυτά. Πια για εμένα όποιος ψηφίζει, στηρίζει, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο τους φασίστες πρέπει να διώχνεται από τους άλλους. Να απομονώνεται από την κοινωνία. Δεν γίνεται άλλο αυτό.Πια όποιος τους ψηφίζει είναι ο εχθρός μας. Τώρα θεωρούν απειλή τους αλλοδαπούς. Σε λίγο θα θεωρούν απειλή τους αριστερούς και τέλος οποιονδήποτε δεν τους υποστηρίζει. Οδηγούμαστε με ακρίβεια στη χούντα.
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δράσουμε. Δεν χρειάζεται βία για να τους αντιμετωπίσεις. Απλά βάλτους στο περιθώριο. Κάνε τους να νιώσουν σαν αυτούς που σκοτώνουν. Η χειρότερη τιμωρία. 
Δεν πρέπει να φοβίζει κανέναν η Χ.Α. Είναι ένας στρατός με 500 το πολύ 700 άτομα. Σε όλη την Ελλάδα. Δεν πρέπει να φοβίζουν κανέναν. 
Απλά απέκτησαν θράσος γιατί είδαν πως έχουν πέραση. Απέκτησαν θράσος γιατί πίστεψαν πως μπορούν να μας κυβερνήσουν. Από το "εγέρθητι" (που δείχνει α μη τι άλλο την αμορφωσιά τους ) στο σημερινό ξυλοδαρμό. 
Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όποιος τους ψηφίσει πρέπει να καταδικαστεί από τους υπολοίπους στην απομόνωση. Ή στο συγχρωτισμό με ομοϊδεάτες του. Κάτι χειρότερο δηλαδή. 
Αφήστε τους μόνους τους. Αργά ή γρήγορα θα πεθάνουν όλοι. Όλο και κάποιος μετανάστης θα τους δολοφονήσει ενώ πάνε να τον σκοτώσουν....

Ορίστε και το σχετικό βίντεο, για να φανεί η αντρίλα του "κύριου"(?) Κασιδιάρη...




Υ.Γ. Η κ. Κανέλλη με τη στάση της έδειξε πολλά περισσότερα αρχίδια από το φασιστοειδή.
Υ.Γ1. Αν τη γλυτώσει ο Κασιδιάρης και δεν μπει φυλακή, θα φανεί πόσο διεφθαρμένο είναι το όλο σύστημά μας...

3 σχόλια:

  1. Έλα μωρέ.. εσύ δεν ρίχνεις κανένα χαστουκάκι στο σεξ? Γράψε μας τις ψυχολογικές αναλύσεις που μας αρέσουν και άσε τον κόσμο να χαρεί το καμάκι του.. ;)
    Φιλικά,
    άσπρη γατούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χ.α είναι ένα πιόνι στην σκακιέρα του βρόμικου πολιτικού συστήματος. Είναι απόλυτα κατευθυνόμενη από το κράτος για συγκεκριμένους λόγους και για συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων.

    Εμφανίστηκε την συγκεκριμένη στιγμή τόσο δυναμικά για να παίξει το παιχνίδι του αριστερού-δεξιού.

    Κρίμα σε όσους τρώνε τα παραμύθια τους. Μηδέν πολιτικός λόγος, μηδέν πράξεις και απόλυτο μηδέν σαν άνθρωποι.

    Τα σκατά ότι και να φορέσουν όσα αρώματα και αν βάλουν πάλι την ίδια μπόχα θα έχουν και την άσχημη όψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή