Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Green Lantern

Καταρχάς θέλω να σας πω να σταματήσετε να μου στέλνετε mails, γιατί χάλασε το inbox μου και μετά ο κάδος με τα deleted γιατί λέει δεν χώραγε τόσα mails. Το ξέρω πως με λατρεύετε αλλά πρέπει να αρχίσετε να το δείχνετε με πιο έμπρακτους τρόπους, γιατί έτσι δουλειά δεν κάνουμε.
Δεύτερον, έχω να κάνω σήμερα μια παράξενη ανακοίνωση. Το σημερινό post έχει θέμα. (Ζητωκραυγές, πυροτεχνήματα, χαμός από το κοινό σφυρίγματα, της πουτάνας.!). Ναι, ναι, κι όμως αγαπητέ αναγνώστη σήμερα πρόκειται να διαβάσεις κάτι το οποίο έχει λόγο ύπαρξης. Ντάξει δεν έχει λόγο ύπαρξης, αλλά δεν είναι τελείως ανούσιο όπως πολλά από τα προηγούμενα posts.
Και το θέμα του σημερινού Post είναι ο Green Lantern.
 Παραξενεύτηκες;
Κακώς.
Γιατί πρώτον είναι γαμάτος. Δεύτερον τους δέρνει όλους, και όσοι υποστηρίξουν πως με μια απλή κίτρινη μπογιά πεθαίνει είναι απλώς κακόβουλοι και δεν κατανοούν τη δόξα του.
Τιμή και δόξα στον Πράσινο Φανό.
Αλλά ρε παιδιά έχει βγάλει να ούμε 890 trailer η παπάτζα και σχεδόν έχω δει την ταινία πριν τη δω. Έλεος δηλαδή. Ντάξει άσε μας λίγο σε αγωνία. Και τώρα μου λέει ένας φίλος μου στο msn ότι η γκομενάρα που παίζει έχει όνομα στο αεροπλάνο που πετάει sapphire οπότε θα γίνει κακή σε κάποια ταινία. Δεν μπορώ άλλο. Έλεος πια.
Δεν έχω να πω πολλά. Όπως καταλάβατε έχω πωρωθεί με τον Πράσινο Φανό, και στη κατάταξή μου με τους σούπερ ήρωες είναι πολύ κοντά στο νούμερο 1. Δεν θα σας αποκαλύψω ακόμα την κατάταξη, σε άλλο άρθρο.!
Κλείνω με την ατάκα που θα λέω για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτοί που θα δουν την ταινία μαζί μου ελπίζω να είναι ανεκτικοί άνθρωποι. Τίποτα άλλο.
In brightest day, in blackest night
no evil shall escape my sight
let those who whorship evil's mind
beware of my power
GREEN LANTERNS LIGHT!!!

Είμαι τελείως καμένος. 

1 σχόλιο:

  1. Οφείλω να ομολογήσω πως και αυτό είναι εντελώς ανούσιο και πως σας δούλευα στο πρόλογο απλώς για να κάνω το κομμάτι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή