Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

When you expect nothing you get everything..

Είσαι χάλια; Τίποτα δεν πηγαίνει καλά; Χρωστάς ούτε και εσύ ξέρεις πόσα μαθήματα; Σε παράτησε η κοπέλα/αγόρι σου; Δουλειά ούτε για πλάκα, λεφτά ούτε για τσίχλες;
Φίλε αναγνώστη, μην ανησυχείς εγώ είμαι εδώ για να σου λύσω το πρόβλημα. Ντάξει μην νομίζεις δεν πρόκειται να στο λύσω λύσω ρε παιδί μου. Θα σε βοηθήσω να το δεις με μια άλλη οπτική γωνιά για να σου φτιάξει λίγο το κέφι.Δεν πρόκειται ούτε να σου κάτσω ούτε να σου δώσω το κομπόδεμα της γιαγιάς μου από την τράπεζα, μην έχεις αυταπάτες...
Στο θέμα μας. Θα προσπαθήσω να σου αναλύσω με απλά λόγια την θεωρία μου (δεν μπορώ άλλωστε να στην εξηγήσω και αλλιώς..). 
Κοίτα να δεις φίλε αναγνώστη, όπως είναι λογικό υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας κατά τις οποίες όλα μας πηγαίνουν σκατά. Είναι λογικό. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα τέλεια πάντα. Όπως υπάρχουν επίσης στιγμές κατά τις οποίες μας πηγαίνουν όλα τέλεια. Είναι λογικό. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα σκατά πάντα.. 
Έτσι επανέρχομαι στις στιγμές της ζωής που μας πάνε όλα χάλια και έχω να πω αυτό για αυτές. 
When you expect nothing, you get everything...
Φίλε αναγνώστη αυτή είναι μεγαλύτερης σημασίας φράση από ότι πιστεύεις αυτή τη στιγμή.. Σκέψου κάποια στιγμή στη ζωή σου κατά την οποία δεν περίμενες τίποτα, τίποτα όμως. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη η χρονική διάρκεια, αρκεί και το 1 δευτερόλεπτο που λέει ο λόγος. 
Εκείνη είναι λοιπόν η στιγμή, που θα λάβεις τα πάντα. Είναι η στιγμή κατά την οποία θα γίνει κάτι το οποίο δε φανταζόσουν ότι θα γίνει, ούτε καν πέρναγε από το μυαλό σου κάτι το οποίο θα σου δώσει προοπτική για να ξυπνήσεις την άλλη μέρα, και όπως ορίζει ο ορισμός (ορίζει ο ορισμός δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω!) της ευτυχίας, θα χαμογελάς!
Ναι φίλε μου, τώρα έτσι όπως τα διαβάζεις αυτά σου φαίνονται μαλακίες. Αλλά σκέψου λιγάκι περισσότερο τη ζωή σου, και πήγαινε μπροστά από τον καθρέφτη (να είστε μόνοι σας, μη σε ακούσει και κανείς) και αναρωτήσου "Τα καλύτερα που μου έχουν συμβεί τα περίμενα ή μου ήρθαν ουρανοκατέβατα;" 
Ντάξει ρε φίλε προφανώς και αρκετά θα τα περίμενες. Όμως αν ψαχτείς λίγο καλύτερα θα καταλάβεις ότι τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις...
Καταλήγοντας λοιπόν, δεν αξίζει να χαλιέσαι. Μπορεί να μην σου πηγαίνουν όλα όπως θα ήθελες, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάψεις μαύρα , είναι λόγος για να να προσπαθήσεις περισσότερο. Και όπως λέει και το ρητό " Η ζωή τσουλάει τσούλα και εσύ...."



                                 Πάρε και τραγουδάκι για να σου φτιάξει το κέφι...

3 σχόλια:

  1. Υπομονή και δύναμη και όλα θ' αλλάξουν...αρκεί να είσαι σ' ετοιμότητα να τ' αντιμετωπίσεις...
    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι στην φάση που περιμένω να επιβεβαιωθεί η θεωρία σου. Αν και στο παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ακόμα μία φορά δεν θα ήταν άσχημα.

    Επίσης δεν μου φαίνονται καθόλου μαλακίες αυτά που διαβάζω, μια χαρά βάση έχουν και είναι απόλυτα λογικά.

    Καλώς σε βρήκα έστω και αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή