Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Tonight it's going to be ledengary!

Λοιπόν δεν θα σας πω ψέμματα, ο μόνος λόγος που γράφω απόψε το βράδυ ένα άρθρο (;) είναι γιατί είναι Κυριακή βράδυ, και βαριέμαι απίστευτα. Μιλάμε βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε. Βαριέμαι να βγω έξω (όχι πως είχα καμιά φοβερή πρόταση και την απέρριψα, έτσι το λέω, άμα είχα καμιά καλή πρόταση μια χαρά έξω θα έβγαινα...), βαριέμαι να κάνω μια εργασία στην ιστορία (sorry Χρήστο Ελπίδα), βαριέμαι να ακούσω μουσική, βαριέμαι να γράψω στο blog, βαριέμαι,αλλά δεν έχω και τίποτα καλύτερο να κάνω...

Οπότε (λιγοστοί) τυχεροί  αναγνώστες μου θα σας γράψω ότι να ναι. Κυριολεκτικά ότι να ναι.Καταρχάς σας λέω πως γράφω γιατί δεν υπάρχει κανά αξιόλογο άτομο να μιλήσω στο msn. Τώρα θα αρχίσετε το κράξιμο. Και εσύ δεν λες ότι πρέπει να υπάρχει προσωπική επαφή και να μην εξαρτόμαστε από τους υπολογιστές για την επικοινωνία μας με τους ανθρώπους και τέτοια. Ντάξει ρε παιδιά και τότε γιατί εφευρέθηκε το msn να ούμε ; Για κάτι τέτοιες νύχτες υπέρτατης βαρεμάρας. Που επειδή δεν έχεις κάποιον να πρήζεις στο τηλέφωνο, πρήζεις εκατομμύρια (40 επαφές έχω μην νομίζετε) στο msn.  

Ορίστε εδώ και 3 λεπτά κανόνιζα με έναν φίλο μου να πάμε σινεμά την Τετάρτη (ξέρετε πιο φθηνό εισιτήριο) και σας παραθέτω, επειδή ξανατονίζω πως δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ιδιαίτερα χιουμοριστικό διάλογο

Φίλος: Μου είπε η τάδε να πάμε σινεμά την Τετάρτη ψήνεσαι;(ούτε γεια δεν είπε, δεν το σχολιάζω καν..)
Εγώ:Ελκυστικό, αλλά πρέπει να είμαστε 4
Φίλος:Παραθέτει μονολεκτικά όνομα γνωστού
Εγώ:Μου αρέσει που είσαι απότομος και αποφασιστικός, με φτιάχνεις...( παιδιά δεν είμαι αδερφή, μην βιάζεστε διαβάστε παρακάτω)
Φίλος:Ψήνομαι να πάμε σε αργή προβολή όμως, 12 ξέρω γω
Εγώ:Ότι πεις αγορίνα, εγώ σε ακολουθώ πιστά!
Κοίτα όμως εικόνα που σου έβαλα όμως αναγνώστη μου...
Φίλος:Οκ, καλά κάνεις και γλύφεις, με το αμάξι θα πάμε καλά κατάλαβες...
Εγώ:Το ξέρα το ξέρα, να το θυμάσαι, εγώ έγλειψα πρώτος (μέσα στην τρελή χαρά)
Εξασφάλισα την μπροστά θέση στο αμάξι (high 5)

Οκ, τώρα που παρέθεσα και την επιπλέον μαλακία μου (λες και δεν φτάνει αυτή που θα σας γεμίσει το υπόλοιπο κείμενο) συνεχίζω. Λοιπόν γι αυτό λοιπόν το λόγο δεν υπάρχει το msn, για να σε κάνει να βαριέσαι λιγότερο κάτι τέτοιες μέρες, που πραγματικά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις (Όχι παιδιά το να κάνω εργασία δεν είναι καλύτερο, είναι πιο ΒΑΡΕΤΌ!)

Συνεχίζω λοιπόν να βαριέμαι και έτσι συνεχίζω να γράφω άσχετα. Αυτή τη στιγμή κάθομαι και γράφω στον υπολογιστή και ακούω ένα τραγούδι που λέγεται It's the end of the world as you know it.
Fun fact: Μου λέει η μάνα μου χθες το μεσημέρι. Αύριο λένε πως θα καταστραφεί ο κόσμος. Να ξέρεις πως αν δεν σε ξαναδώ είμαι περήφανη που είμαι μητέρα σου
                     ..............................................................................................................

Συνεχίζω ακάθεκτος. Κοιτάω τον τοίχο του δωματίου μου αυτή τη στιγμή και βλέπω πως έχω κολλήσει ένα σημείωμα που λέει: Κάνω το σωστό,(και σε άπιαστα αγγλικά)i'm doing the right thing (δεν το γράφω τυχαία το αγγλικό, το έχω γράψει και στις δύο γλώσσες που κατανοώ, τα αγγλικά δεν τα κατανοώ καλά για όσους σπεύσουν να κράξουν). Το ξανακοιτάω. Ντάξει μπορεί να είναι λίγο μαλακία, αλλά άμα σκέφτεσαι πως έχεις κάνει μαλακία σου δίνει κουράγιο,(όχι πολύ, ούτε καν λίγο, αλλά και μόνο που το αναφέρω κάτι κάνει...)

Μικρό υστερόγραφο, αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα μπορεί να την πει...

Άλλο θέμα. Σκέφτηκα σήμερα ένα δικό μου ανέκδοτο με τον Chuck Norris ( μιλάμε και ο υπολογιστής  τον φοβάται, δεν μου κοκκίνισε το όνομα από κάτω ξέρετε πως και καλά δεν υπάρχει αυτή η λέξη όταν την έγραψα. RESPECT).Τώρα που μάθατε την ασήμαντη πληροφορία της ημέρας ακούστε και το ανέκδοτο που χωρίς να θέλω να σας προϊδεάσω, είναι γαμάτο.
Ο Chuck Norris μπορεί να κάνει προσπέραση σε στενό.
(Ντάξει νομίζω ότι έγραψα...)

Μόλις έγραψα και τον άκυρο τίτλο του post. Όσοι βλέπετε how i met your mother θα με καταλάβετε... Όσοι δεν βλέπετε, ευκαιρία να ξεκινήσετε!

Η αλήθεια είναι πως ψιλοβαρέθηκα να γράφω, νύσταξα κιόλας, δεν μπαίνει και κανένας στο msn να πω καμιά μαλακία, οπότε είναι ώρα να πάω για ύπνο. Προβληματίζομαι αν πρέπει ή όχι να το δημοσιεύσω, αλλά μετά από ακριβώς 22 δευτερόλεπτα αποφάσισα πως είναι κρίμα να πάει τόσος κόπος χαμένος.





4 σχόλια:

  1. Ok, αυτοκολακεύτηκα πάλι που έχω μόνο 6 άτομα στο msn.. αν κι έχω εγκαταλείψει την "οργανική μου θέση" γιατί παίζει να'χω καμιά διετία να το ανοίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν το γλείψιμό σου ακυρώνεται γιατί μέσω αυτού του άρθρου χαρακτήρισες το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΙΛΟ μας-ναι ξέρω κι εγώ να γλείφω!- μη αξιόλογο ("Καταρχάς σας λέω πως γράφω γιατί δεν υπάρχει κανά αξιόλογο άτομο να μιλήσω στο msn.") ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ??? Και το γράφεις έτσι να το βλέπει όλος ο κόσμος???? ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΑΜΑΤΕ ΦΙΛΕ μας με το αμάξι ελπίζω να το λάβεις υπόψην σου..

    ΥΓ: ο Chuck Norris κάνει πρσπέραση στο καρουζέλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalh prospatheia alla brosta tha katsei o pikos.(fullstop)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς πόσο γαμάτο είναι να μη σε νοιάζει πόσα άτομα έχεις στο msn σου! High 5 to Ephee!
    Δεύτερον Ισμήνη έλεος πια όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή